Main content

Content

Michaël Van Droogenbroeck & Steven Rombaut

Michaël Van Droogenbroeck en Steven Rombaut werken als financieel journalist bij VRT NWS. Ze verzorgen allebei wekelijks ook een rubriek in het economisch programma ‘De Vrije Markt’.

2018: het jaar van de crash?

De financiële markten vieren feest. Sinds de verkiezing van Donald Trump tot Amerikaans president zijn beurzen over de hele wereld gestegen tot de hoogste niveaus in meer dan 10 jaar. Dat zorgt voor hoogtevrees: is die stijging wel in lijn met de economische groei? Wat als het conflict tussen de VS en Noord-Korea op de spits wordt gedreven? Is de crash nabij? En wordt de Bitcoin dan de veilige haven?

Michaël Van Droogenbroeck ken je van:

Steven Rombaut ken je van:

Michaël en Steven steunen Recht op waardig sterven vzw

Rws is een belangenvereniging die het recht op zelfbeschikking in het kader van leven en sterven verdedigt. Zij ziet erop toe dat de huidige patientenrechten en euthanasiewetgeving wordt gerespecteerd , helpt en steunt haar leden.
Leden kunnen gratis een hangertje of juweel bestellen met hun eigen documenten digitaal gekoppeld. Ze verenigt ongeveer 7000 leden , geeft uitgebreide patienteninformatie door een goedverzorgde website RWS.be . Er is dagelijkse telefoonpermanentie en fysieke permanentie in Mechelen, Turnhout en Antwerpen.

Annelies Beck & Willem Van Mullem Annelies en Willem steunen vzw Bindkracht Annelies Beck & Willem Van Mullem Terzake gefileerd: moet er nog duiding zijn? Bart Verhulst & Marc Van de Looverbosch Bart en Marc steunen VZW Bindkracht Bart Verhulst & Marc Van de Looverbosch De strijd om de sjerp. Voorspel voor 2019? Bram Vandeputte & Pieterjan De Smedt Bram en Pieterjan steunen Tejo vzw Bram Vandeputte & Pieterjan De Smedt Bepaalt Facebook straks de verkiezingsuitslag van 2018? Caroline Van den Berghe & Dirk Leestmans Caroline en Dirk steunen Kinderkankerfonds Caroline Van den Berghe & Dirk Leestmans Iedereen rechter? U oordeelt toch ook. Hanne Decoutere & Pascale Mertens Hanne en Pascale steunen VZW Bindkracht Hanne Decoutere & Pascale Mertens Achter de schermen van Het Journaal. Ivan De Vadder Ivan steunt de VZW Stop Darmkanker Ivan De Vadder Het Verdriet van België: A failed state of gidsland? Jens Franssen Jens steunt Moeders voor Vrede Jens Franssen De prijs voor vrede in 2018. Michaël Van Droogenbroeck & Steven Rombaut Michaël en Steven steunen Recht op waardig sterven vzw Michaël Van Droogenbroeck & Steven Rombaut 2018: het jaar van de crash? Riadh Bahri & Steven Decraene Riadh en Steven steunen Kinderkankerfonds Riadh Bahri & Steven Decraene Brace for impact! Hoe crashproof is de luchtvaartsector? Stefaan Meerbergen Stef steunt TADA Stefaan Meerbergen Salafisme. Leven als de Profeet in het België van 2018. Sven Pichal Sven steunt Ergasia Sven Pichal Hoe machtig wordt de consument in 2018? Tim Verheyden Tim steunt Ambulance Wens België Tim Verheyden Hoe sociale media onze aandacht kapen en onze hersenen hacken.